Moeder imiteert naaktfoto van Jennifer Lopez. Haar volgers gaan kapot van het lachen! (foto)

De Australische komiek Celeste Barber heeft opnieuw het internet doen huilen van het lachen. Deze keer kroop ze in de huid van Jennifer Lopez, die onlangs een opvallende foto deelde om haar nieuwe single te promoten.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Enkele dagen geleden trok de Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez (51) heel wat aandacht met een naaktfoto om haar nummer ‘In The Morning' in de kijker te zetten. De Australische komiek Celeste Barber heeft er een sport van gemaakt om gelijkaardige foto's van beroemdheden na te bootsen. Ook nu deed ze dat weer.

Sterke vrouwen

De 38-jarige moeder deelde een foto in precies dezelfde pose als Jennifer Lopez met haar 7,5 miljoen volgers. “Ik sta rechts”, schreef ze erbij. Haar volgers gierden het uit van het lachen. “Hilarisch!”, “Twee sterke vrouwen. Ik zag het verschil niet”, “Eerlijk? Ik kies voor jou” en “Hier was ik op aan het wachten”, klinkt het onder meer.

Rita Ora

Eerder dreef Barber al de spot met foto's van onder meer het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel en de Kosovaars-Brits zangeres Rita Ora. Ook toen kreeg ze de lachers op de hand.