Zo zag je Conner Rousseau nog nooit: sp.a-voorzitter toont sixpack (foto)

Foto Belga / D. Waem

Conner Rousseau is de zoveelste bekende kop die zich mengt in de discussie rond de Finse premier Sanna Marin, die onder vuur kwam te liggen omdat ze wat decolleté toonde. Om haar een hart onder de riem te steken en al dan niet z’n eigen ego te strelen, postte Rousseau een gelijkaardige foto op Instagram.

De Finse premier Sanna Marin bevond zich in het oog van de storm toen ze verscheen op de cover van een vrouwenblad verschenen was met een blazer waar ze niets onder droeg. Dat Marin onder vuur kwam te liggen, vindt Rousseau een schande en daarom postte hij zelf een foto waarop hij zijn blote bast toont.

2020

“Waarom ik zo ne foto plaats? Om Sanna Marin te steunen”, zei hij op Instagram Stories. “Ik leerde de premier van Finland kennen als een sterke capabele dame. Die in moeilijke tijden op jonge leeftijd Finland moest leiden. Nu krijgt ze kritiek omdat ze een beetje decolleté toonde. So what? We zijn 2020 e preutse mensen”, aldus ‘King Connah’.

 


“Daarom deze foto. Omdat vrouwen nog veel te veel worden afgerekend op hun uiterlijk. En ik Sanna steun. Komaan, waar blijft die foto van jullie decolleté?”, riep hij nog op een ludieke manier op.