'The Upside Down' in Amsterdam is het grootste interactieve museum van Europa

Wie erg actief is op sociale media, heeft het deze zomer wellicht moeilijker dan anders om leuke plaatjes te schieten. Geen festivals, minder vakanties, geen uitbundige feestpartijen... Het leven van een (mini-)influencer kan soms hard zijn. Wil je toch nog aan mooie, Instagramwaardige foto's komen, dan rep je je maar beter naar Amsterdam.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 2 min.

Influencer en onderneemster Anna Nooshin is al lang geen onbekende meer in de sociale mediawereld. De Nederlandse met Iraanse roots heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram, heeft meerdere YouTube-kanalen en verschijn regelmatig op televisie. En nu heeft ze dus nog wat anders in petto voor sociale mediafanaten.

Ondersteboven

Nooshin heeft in Amsterdam-Zuid namelijk het grootste interactieve museum van Europa geopend. In The Upside Down kan je terecht in maar liefst 25 kamers, die allemaal werden ingericht met het oog op het mooiste fotoresultaat. Zo heb je een ballenbadkamer, een onderstebovenkamer, een paskamer waar je (zoals de naam al doet vermoeden) allerlei coole kleding kan aantrekken, een Piet Mondriaan-kamer... Kortom, alles wat je influencerhartje maar wenst. Het hele project heeft trouwens ook een educatief kantje, want er zullen lezingen en opleidingen georganiseerd worden tijdens dewelke je meer leert over online ondernemen. Ook het museumrestaurant is trouwens een bezoekje waard, want zowel de gerechten als de inrichting zelf zijn net zo Instagramwaardig als de rest van het museum. Meer informatie vind je hier.