HALLELUJAH! Vrouw ontdekt Jezus in een zak patatten

HALLELUJAH! Vrouw ontdekt Jezus in een zak patatten
Foto Unsplash

Naar de supermarkt gaan doen we allemaal: een mens heeft nu eenmaal toiletpapier en ajuinen nodig. De meesten onder ons pikken zelfs regelmatig een zak patatten uit de winkelrekken om puree of frietjes mee te maken. Maar Jezus tegenkomen bij de Aldi? Dat is niet voor iedereen weggelegd.

Het was wellicht een gewone boodschappendag voor de 44-jarige receptioniste Nikki Halkerston uit Dundee. De Schotse trok naar de lokale vestiging van supermarktketen Aldi, nam een winkelwagentje en begon aan haar ronde. Vervolgens passeerde ze langs de kassa (althans, dat hopen we toch) en laadde haar boodschappen in de auto. Tot zover een normale dag.

Gods zoon

Maar daar kwam snel verandering in. Nikki was nog maar net thuis aangekomen toen ze een ophefmakende ontdekking deed. Tijdens het uitladen van haar boodschappen, meer bepaald toen ze de zak patatten uit haar auto tilde, kwam ze namelijk het gezicht van Gods zoon tegen. Ze riep onmiddellijk haar man erbij en ook hij bevestigde wat ze in het diepst van haar ziel al wist: daar was Hij dan. Jezus. Gevangen in een patattenzak. Althans, dat mag je (zoals elk lekker patatje) wel met een korreltje zout nemen. Nikki herkende namelijk het gezicht van Christus in één van de bruine vlekken op de aardappelen. Hallelujah!

P.S. De beeltenis van Gods zoon eindigde diezelfde avond nog in het diner, of hoe Christis nogmaals een Laatste Avondmaal moest doorstaan.

Some things are just too good not to pass along, this is one of those news stories.You never know who is going to show…

Posted by The Church at 434 on Monday, August 17, 2020