Vergeet TikTok, Kanye West werkt aan christelijke versie: Jesus Tok

Rapper Kanye West heeft een idee geuit om een meer christelijke versie van de populaire app TikTok te creëren. De enigszins instabiele Amerikaan heeft met Jesus Tok alvast een geslaagde naam bedacht.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

De Chinese app TikTok is ongetwijfeld dé trend van het moment. Kanye West vindt het echter maar niets. "Ik zat op TikTok met mijn dochter en als christelijke vader vond ik veel van de content zorgwekkend, maar ik vind de technologie fantastisch", aldus de presidentskandidaat. "Ik kreeg een visie: Jesus Tok."

A VISION JUST CAME TO ME... JESUS TOK I WAS WATCHING TIK TOK WITH MY DAUGHTER AND AS A CHRISTIAN FATHER I WAS DISTURBED BY A LOT OF THE CONTENT BUT I COMPLETELY LOVED THE TECHNOLOGY

— ye (@kanyewest) August 17, 2020

"Veilig voor jonge kinderen"

Hij kondigde ook aan graag met TikTok te willen samenwerken aan een nieuwe versie die "veilig aanvoelt voor jonge kinderen en de wereld, in Jezus' naam, amen". Kanye en zijn vrouw Kim Kardashian hebben vier kinderen.

WE PRAY WE CAN COLLABORATE WITH TIK TOK TO MAKE A CHRISTIAN MONITORED VERSION THAT FEELS SAFE FOR YOUNG CHILDREN AND THE WORLD IN JESUS NAME AMEN

— ye (@kanyewest) August 17, 2020