Julie Vermeire openhartig over geruchten rond relatie met danspartner Pasquale

Instagram / @julievermeire

Sinds Julie Vermeire gebroken heeft met haar vriend, doen de geruchten de ronde dat ze iets begonnen zou zijn met ‘Dancing With The Stars’-danspartner Pasquale. Daar reageert ze nu eindelijk op.

Begin dit jaar maakte Julie, de dochter van Jacques Vermeire, een einde aan haar relatie met Willem, een man met wie ze twee jaar samen was. Heel wat mensen vermoedden dat haar danspartner Pasquale daar iets mee te maken had omdat het erg goed klikte tussen hen. Dat ontkent ze nu met klem. “Belachelijk. Maar aan de andere kant snap ik dat wel, want Pasquale en ik hebben nog steeds een goeie band. En ja, het spatte van het scherm. Maar dat móest. Je moet die connectie met elkaar hebben om zo te kunnen dansen. Pasquale is een professionele danser, dus heeft hij dat letterlijk met ál zijn danspartners. We zijn heel hard naar elkaar toe gegroeid, maar er is nooit iets gebeurd tussen ons. En dat zal ook niet gebeuren. Dus eens en voor altijd: ja, we zijn goed bevriend en nee, we hebben geen relatie”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Oneerbare voorstellen

Aandacht krijgt ze meer dan genoeg, al is die niet altijd even gewenst. “Ik krijg die dagelijks oneerbare voorstellen, maar ik ga daar nooit op in. Ik zie die berichten binnenkomen en als ik er al eens toevallig op klik, moet ik altijd lachen”, klinkt het.

Verleidelijke sociale media

De 22-jarige presentatrice en vlogster zoekt iemand waar ze de rest van haar leven gelukkig mee kan zijn, al is dat niet zo makkelijk tegenwoordig. “Als je met iemand samen bent, wil je dat dat voor het leven is. Maar eerlijk? Sorry, we zitten in een tijdperk dat het heel moeilijk lijkt om mensen te vinden die het menen. Als je ziet hoeveel partners misstappen begaan of koppels die een kind krijgen nauwelijks een paar maanden later uit elkaar gaan… Dat maakt me bang. Je wilt toch vooral je gezinnetje bij elkaar houden? Met de sociale media lijkt bedriegen makkelijker dan ooit. Als ik een gezin heb, hoop ik dat het mij niet overkomt. Maar je weet nooit. Er kan veel gebeuren. In elk geval, Willem en ik zijn als vrienden uit elkaar gegaan”, besluit ze.