De dromerige villa van Brigitte Bardot staat te koop (foto’s)

De dromerige villa van Brigitte Bardot staat te koop (foto's)
Foto Christie's International Real Estate

Brigitte Bardot is zonder twijfel eens van dé sekssymbolen van de twintigste eeuw. Met haar blonde lokken, volle lippen en typische je ne sais quoi wist de Franse actrice menig hart te veroveren. Ben je een diehard fan van Bardot en heb je wel wat spaarcentjes opzij staan? Dan is dit je kans. 

De actrice is al sinds jaar en dag stilzwijgend verbonden met de Côte d’Azur en heeft daar in de loop der jaren ook meerdere (vakantie)huizen gehad. Een daarvan, gelegen nabij Cannes, staat nu te koop. Opgelet, je moet er wel wat voor over hebben.

Veertien slaapkamers

Het nederige stulpje werd door Bardot vaak gebruikt om met vrienden op vakantie te gaan. Gezien de grootte van het optrekje hoeft dat allerminst te verbazen. De villa beschikt namelijk over niet minder dan veertien slaapkamers en vijf badkamers. Daarnaast vind je er – uiteraard – ook twee grote zwembaden en talloze prachtige vergezichten. Het huis dateert oorspronkelijk uit de zestiende eeuw, maar werd helemaal gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. ALsof dat allemaal nog niet genoeg was, beschikt de villa ook over een heuse muziekstudio, verschillende bijgebouwen die dienst kunnen doen als gastenverblijven en meerdere receptieruimtes. En dat alles voor het luttele bedrag van 6 miljoen euro – koopje, toch? Voor meer info kan je op deze site terecht.