Dit handige gadget verandert je gezonde sapjes in een granita

Dit handige gadget verandert je gezonde sapjes in een granita
Foto Action

Op warme zomerdagen is er niets zo zalig als een verfrissend drankje. Liefst met zoveel mogelijk ijs, als het even kan. Of het nu gaat om groentesapjes of mocktails: alles smaakt beter met ijsblokjes. Om jou het leven een beetje makkelijker te maken, heeft winkelketen Action nu een handig gadget uitgebracht.

We herinneren ons allemaal wel de granita’s uit onze kindertijd. Mierzoete drankjes die eigenlijk niet echt vloeibaar waren, maar bestonden uit duizenden kleine stukjes ijs. Gezond was het allesbehalve en het was dan ook geen dagelijkse traktatie, maar zo nu en dan mocht het wel.

Smoothiebeker

Als je af en toe nog heimwee hebt naar die herinneringen uit je kindertijd, rep je je maar beter naar Action. De winkelketen verkoopt dezer dagen namelijk een handig gadget waarmee je elk drankje binnen enkele tellen verandert in een granita – dus ook verse sapjes of, we zeggen maar iets, een lekkere rosé. En dat voor slechts 2,99 euro. Het hulpmiddeltje ziet eruit als een gewone smoothiebeker met een rietje, maar door het in de diepvriezer te zetten, ontstaat er een laag ijs aan de binnenkant. Vervolgens giet je je drank in de beker en knijp je er enkele keren in om de drank en het ijs te mengen et voilà!

Transformez du sirop ou du jus de fruits en délicieux granité, une boisson délicieusement rafraîchissante !

Posted by Action on Tuesday, June 30, 2020