Man vermoordt ex om liefde voor nieuwe vriendin te bewijzen

Dader Aleksey Petrov

Een Russische jongeman is wel erg ver gegaan om zijn liefde te bewijzen aan zijn nieuwe vriendin. De 20-jarige Aleksey Petrov stak zijn ex-vriendin in een eerbetoon van liefde neer en wurgde haar uiteindelijk tot ze niet meer ademde.

Onder valse voorwendselen kreeg Aleksey Petrov zijn ex Anastasia Pospelova (20) zo ver om samen een avondje uit te gaan met hem en zijn nieuwe vriendin. Die was jaloers op Pospelova en om die situatie te ontmijnen, vond Petrov er niet beter op dan zijn ex te vermoorden.

BBQ in het bos

Onder het mom dat ze met een groepje vrienden zouden kamperen in het bos, kregen ze Anastasia zover om mee te gaan. Het koppel en het latere slachtoffer dronken samen alcohol, terwijl zogenaamd de overige gasten op zich lieten wachten.

Het slachtoffer kon een vriendin contacteren, die op haar beurt de politie belde.

Plotseling trok Petrov een mes en stak Anastasia een paar keer in haar nek. Hoewel ze zwaargewond raakte, lukte het haar om te vluchten en een vriendin te bellen, terwijl ze zich schuilhield in het bos. Ze werd echter gevonden en opnieuw aangevallen. Petrov wurgde haar totdat ze niet meer ademde.

Begraven in het bos

Het duivelse koppel begroef daarop haar lichaam in het bos en speelden door dat Anastasia werd vermist. Wat ze niet wisten, was dat het slachtoffer alles al had doorgespeeld aan een vriendin die meteen de ordediensten contacteerde. Het lijk werd de volgende dag door de politie gevonden. Het koppel heeft de moord toegegeven en riskeert nu een gevangenisstraf van 15 jaar.