Seksspeeltjes te koop op de Meir dankzij Hunkemöller en LELO

Foto Hunkemöller

Er wordt een warme zomer voorspeld met temperaturen van 35 tot 40 graden. Maar het dreigt nog heter te worden sinds de producten van het Zweedse seksspeeltjesmerk LELO  te koop zijn via de website van lingeriemerk Hunkemöller en in de shop op de Antwerpse Meir.

De merken slaan de handen ineen in de naam van female empowerment. “Onze merken slaan de handen in elkaar omdat we samen staan voor ‘female empowerment’ en het taboe willen doorbreken dat vrouwen zich zouden moeten schamen voor hun seksuele fantasieën”, aldus Federica Magni van LELO. “We zoeken bij LELO telkens naar kansen om het huidige seksuele landschap te verbeteren, en Hunkemöller is daar de perfecte partner voor.”

“De beste kwaliteit”

“Naast het feit dat LELO niet alleen een prachtig product levert, zijn alle producten van de beste kwaliteit”, klinkt het dan weer bij Hunkemöller. Speciaal voor onze Private Collectie hebben we gekozen voor een selectie van de beste verkochte LELO-producten en hopen we met deze toevoeging meer plezier aan onze klanten mee te geven.”

De speeltjes kosten tussen 69 en 139 euro.