BIZAR. Deze smaakcombinatie veroorzaakt commotie op TikTok

BIZAR. De smaakcombinatie veroorzaakt commotie op TikTok
Foto Unsplash

Over smaak valt niet te twisten. Het is een gezegde zo oud als de straat, maar de spreuk wordt keer op keer weer bevestigd. Op TikTok doet dezer dagen een video de ronde die de gemoederen weer hoog doet oplaaien. TikTokster @himynameissherrie deelde namelijk een wel erg opvallende ijscombinatie met haar volgers…

IJsjes, wie houdt er niet van? Op een zomerse dag is er niets meer deugddoend dan enkele heerlijk koude bolletjes ijs op een knapperig hoorntje. De meesten onder ons kiezen voor traditionele combinaties als vanille met chocolade of citroen met bosbessen, maar sommigen durven al eens wat meer.

Verslavend

Dat is ook het geval van TikTokster @himynameissherrie. Zij deelde een video met haar volgers waarin ze haar vanille-ijs afwerkt met niets minder dan olijfolie en roze Himalayazout. Ja, dat lees je goed. Door de opvallende combinatie is het niet verwonderlijk dat het filmpje al meer dan 500.000 keer werd bekeken. De reacties zijn erg verdeeld. Terwijl sommigen walgen bij de gedachte alleen al, waren er ook enkele durfallen die de creatie zelf uitprobeerden. En geloof het of niet, enkele volgers waren zeer enthousiast. Ook een journaliste van Buzzfeed ging de uitdaging aan en hoewel ze de eerste hap erg bizar vond, geraakte ze helemaal verslaafd aan het opvallende dessert. Je weet dus wat je dit weekend eens kan uitproberen!