Rihanna is op zoek naar een model voor haar lingeriecampagne en jij kan meedoen!

Rihanna is op zoek naar een model voor haar lingeriecampagne en jij kan meedoen!
Instagram / @savagexfenty

Heb jij altijd al het gezicht willen zijn van een lingerielijn? Dan is dit je kans. Rihanna is namelijk op zoek naar drie modellen voor de nieuwste campagne van Savage x Fenty en ze doet daarvoor een beroep op haar fans. Je hoort het goed: ditmaal staan niet de professionele modellen, maar échte vrouwen in de spotlights en jij kan meedoen.

De coronacrisis verplicht merken om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor hun shoots. Rihanna koos er de afgelopen tijd voor om haar modellen zelf thuis aan de slag te laten gaan. Ze namen kiekjes van de Savage x Fenty-collectie in hun woning of tuin en vervolgens nam collagekunstenaar Rafatoon de foto’s onder handen. Door te experimenteren met achtergronden die ons doen verlangen naar tropische strandvakanties toverde hij een originele campagne in elkaar. Maar daar stopt het niet. Om haar nieuwe collectie te promoten, is Riri namelijk op zoek naar drie modellen die – volledig vanuit hun kot – de nieuwe collectie op beeld willen vastleggen.

View this post on Instagram

🚨 CONTEST ALERT 🚨 ⁣ ⁣ It might be our anniversaRIH, but we’re makin’ YOU the star 🌟 You ever want to be a part of a Savage X campaign? Meet virtually w/ our dope af creative team? Have us send you an entire photo shoot setup? ⁣ ⁣ Well, now’s your chance, sis! We wanna see your most SAVAGE lingeRIH lewks. So how do ya win a chance to be a part of our #SavageXSummer campaign? 👇⁣ ⁣ 1️⃣ Make sure you’re following us!⁣ 2️⃣ Post a photo in your lingeRIH w/ #SavageXSummer & #contest. ⁣ 3️⃣ Check out the terms here: bit.ly/savagexsummer⁣ 4️⃣ Ya got until Wednesday, May 20 at 11:59pm PT! Winners will be notified privately via DM. ⁣ ⁣ In the meantime, how about droppin’ @badgalriri some anniversaRIH love in the comments 💜💜

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Modeshoot vanuit je living

Rihanna kondigde de wedstrijd aan in een Instagrampost en verduidelijkte daarin ook hoe je zelf kan meedoen. De bedoeling is dat je een foto post van jezelf in je favoriete lingeriesetje en die uploadt op Instagram met de hashtags #SavageXSummer en #contest. Zorg ervoor dat je Savage x Fenty volgt, dat je Instagramprofiel openbaar is en dat je meedoet voor 20 mei. Vervolgens worden er drie winnaars geselecteerd. Die krijgen niet alleen de lingeriecollectie, maar ook een heuse fotoshootkit aan huis geleverd. De beelden worden dan gebruikt voor de nieuwste campagne. Ben je niet verlegen om in lingerie te poseren en wil je graag je modelkunsten naar boven halen, dan is dit de uitgelezen kans.