Bloeit er iets moois tussen Niels Destadsbader en deze bekende basketbalspeelster?

Instagram / @niels_destadsbader

Niels Destadsbader (31) is al een tijdje vrijgezel en dan wil de geruchtenmolen weleens op volle toeren draaien. Zo wordt er nu in de wandelgangen gefluisterd dat hij iets zou hebben met basketbalspeelster Julie Vanloo.

De populaire zanger zou immers al een tijdje heel goed overeenkomen met de 27-jarige Belgian Cat, die uitkomt voor de Australische basketbalploeg Townsville Fire. “We hebben elkaar leren kennen in de Soeur Sourire, een café in Deerlijk. Het klikte meteen. Een toffe gast, écht. Niels komt vaak kijken naar de Cats (de nationale vrouwenploeg; red.)”, vertelde ze eerder over hem.

Samen naar New York

Het klikt zo goed tussen hen dat Niels haar afgelopen zomer zelfs volgde naar New York, waar ze een vriendschappelijke basketbalmatch moest spelen. “Wij komen heel goed overeen. We wonen op vijf minuten van elkaar in Deerlijk. Niels steunt mij in mijn carrière en ik hem in de zijne. Toen ik vroeg of hij mee wilde gaan naar New York, zei hij direct: ‘Ja natuurlijk, zo cool!’ We hebben dezelfde visie op het leven, namelijk er vol voor gaan. Elke dag opnieuw. Niels is echt down-to-earth, een hele lieve en sympathieke gast. Je kan met hem op café zitten en vergeten dat hij Niels Destadsbader is, maar gewoon Niels van Deerlijk”, lezen we in TV Familie.

Geen zekerheid

Volgens hetzelfde weekblad zouden de twee voortdurend verliefde berichtjes naar elkaar sturen. Of ze wel degelijk een koppel zijn, is niet zeker. Zijn management wenst immers niet te reageren op vragen rond zijn privéleven.

View this post on Instagram

ONE dream, ONE goal #alltogether

A post shared by JVL (@julie35vanloo) on

View this post on Instagram

Last days in paradise 🇦🇺

A post shared by JVL (@julie35vanloo) on