Harry en Meghan hebben deal te pakken met Apple TV

Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zetten stap opzij als vooraanstaande royals
AFP / T. Melville

Harry en Meghan moeten na hun ‘megxit’ op zoek naar een andere bron van inkomsten, nu de koninklijke geldkraan is dichtgedraaid. Dat vormt echter geen probleem voor het koppel. De twee gaan samenwerken met Apple TV, zo bevestigt Charity Combat Stress, het goede doel dat Harry zal vertegenwoordigen.

Hoewel Netflix ook heel graag met het koninklijke koppel had samengewerkt, kiezen Harry en Meghan toch voor Apple TV. In een nieuwe reeks rond Charity Combat Stress, een organisatie die militairen met een posttraumatisch stresssyndroom helpt, zal Harry optreden als gastspreker. Het thema ligt de prins nauw aan het hart, aangezien hij zelf een militaire achtergrond heeft en geen geheim maakt van zijn mentale problemen.

Niemand minder dan Oprah Winfrey zal de show presenteren. Ook Meghan heeft iets in de pap te brokken. Zij zou betrokken zijn bij de productie van de tv-serie. Harry’s vader, prins Charles, is trouwens al jaren de peetvader van Charity Combat Stress. Zou treedt Harry toch in de voetsporen van zijn familie.