VIDEO. Meghan Markle schockeert royals opnieuw door dit verboden filmpje te delen

Nu prins Harry en Meghan Markle niet meer officieel deel uitmaken van het Britse koningshuis, heeft de Queen geen controle meer over de social media van het echtpaar. Daar maakt Meghan dan ook gretig gebruik van door een filmpje te posten dat enkele maanden geleden nog afgekeurd was wegens te losbandig.
door
Janne
Leestijd 2 min.

De Hertogin van Sussex was in september gasthoofdredacteur van de Britse Vogue. Dat nummer werd de meest verkochte editie ooit voor Vogue. Dat vierde Meghan dan ook met de Edward Enninful, de hoofdredacteur van het modeblad.

Frivole feesthoedjes

De twee maakten een video waarin ze lol trapten met frivole feesthoedjes en toeters. Die beelden wou Harry's echtgenoot graag delen met de wereld, maar het filmpje achter de schermen van Vogue werd afgekeurd door Buckingham Palace. De plezierige beelden zouden niet passen bij een royal. Volgens de Britse media vreesde de Queen dat de feesthoed het imago van Meghan zou schaden. “In alle eerlijkheid, het paleis verafschuwt dit”, klinkt het. “Dit maakt van Meghan een doelwit voor spot. Het laat alleen maar zien waar haar prioriteiten liggen: likes krijgen en clicks genereren.”

Nu de actrice bevrijd is van de strikte regels van het protocol, heeft ze de video alsnog gedeeld. Volgens bronnen binnen het koningshuis kan de koninklijke familie er niet om lachen. "Deze actie wordt beschouwd als de zoveelste provocatie tegenover de conservatieve houding van de monarchie", aldus bronnen van Daily Mail.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op