Toekomst van de jazz, soul en rap op affiche Couleur Café

Het Brusselse wereldfestival Couleur Café heeft vier nieuwe beloftevolle namen uit de jazz-, soul- en rapwereld gelost die deze zomer in de schaduw van het Atomium optreden. Snarky Puppy, Little Simz, Lojey Radical en Jordan Rakei staan op de affiche. Op Couleur Café staan er elk jaar heel veel nieuwe ontdekkingen en namen die in de toekomst nog luid zullen weerklinken op de verschillende podia. Een eerste daarvan is Snarky Puppy, want die geldt als een van de meest toonaangevende live bands van de hedendaagse jazzscene. De toekomst van de Brit-Hop oogt minstens even rooskleurig dankzij Little Simz. Beide artiesten zijn te zien op zaterdag 27 juni.
Nog meer talent uit het Verenigd Koninkrijk strijkt op zondag 28 juni neer in het Ossegempark. Dan treedt met Kojey Radical een opkomende grootheid van de UK rap scene op. En helemaal vanuit Nieuw-Zeeland komt Jordan Rakei de toeschouwers op zondag bedwelmen met zijn zachte, maar warme stem.
Couleur Café vindt in 2020 plaats op 26, 27 en 28 juni. Eerder werden al namen als Romeo Elvis, Shaggy en Youssou N’Dour aangekondigd. Tickets zijn te koop via de website van Couleur Café. Een dagticket kost 48 euro, een combiticket voor drie dagen kost 95 euro en een combiticket met camping voor drie dagen kost 109 euro. De reservatiekosten zijn inbegrepen.

bron: Belga