Miss België 2020 – “Celine is ondernemend en kan zichzelf op de kaart zetten”

De organisatie van Miss België, met name organisatrice Darline Devos, is tevreden met Miss België, de Antwerpse Celine Van Ouytsel. Dat zei ze meteen na afloop van de galashow in het Plopsa Theater in Adinkerke. “Ik had verschillende favorieten en zag meerdere meisjes miss worden vanavond maar ik ben heel blij met het resultaat”, aldus Devos. “De punten waren uiteenlopend.”
Devos kent heel wat kwaliteiten van haar nieuwe miss. “Celine heeft haar spreekvaardigheid duidelijk mee van kleins af aan. Daarom is ze ook juriste geworden. Ze is enorm ondernemend.”
De 23-jarige Celine Van Ouytsel was ook Miss Social Media. “Het is een onbeschrijflijk gevoel”, reageerde de kersverse miss. “Ik geef een standaard antwoord maar ik snap nu wel dat elke miss zich zo gevoeld heeft. Het is een droom die uitkomt en ik ga nog even blijven verder dromen.”
Celine wil in haar rol als Miss België vooral een voorbeeld zijn. “Ik ben vanavond zelf gevallen op het podium dus ik ben het beste voorbeeld dat je gewoon terug moet opstaan als je valt, ook in het leven”, sluit de nieuwe Miss België af.

bron: Belga