Fans van Adele maken zich hierom zorgen

Fans van Adele maken zich zorgen. De zangeres vermagerde de afgelopen maanden sterk, maar nadat foto's van Adele opdoken tijdens een strandvakantie, zou ze volgens haar volgers toch te veel afgevallen zijn.  
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Adele bracht de overgang van oud en nieuw door op het Caribisch eiland Anguilla met enkele andere supersterren, zoals zanger Harry Styles en presentator James Corden. Er werden volop kiekjes gemaakt, maar het zijn die beelden die nu voor commotie zorgen op Twitter. “Adele ziet er veel te mager uit, moeten we ons zorgen beginnen te maken?”, klinkt het onder andere. “IS DIT ADELE?!?!”, vraagt iemand anders zich dan weer af. “Iemand moet haar nu eten geven, ze ziet er zo mager en ongezond uit.”

Drake

In oktober kregen we de ‘nieuwe' Adele voor het eerst te zien, op het verjaardagsfeestje van Drake. Op Instagram schreef de zangeres bij foto's van de avond: “Vroeger huilde ik, nu zweet ik.” In totaal zou de zangeres 20 kilogram zijn afgevallen na haar scheiding van haar man Simon Konecki.

Er zijn ook heel wat fans die haar steunen: "Adele ziet er fantastisch uit. Ze geeft echt geen fuck om de mening van anderen. Het zijn jullie zaken gewoon niet".