Kamal Kharmach wordt binnenkort voor de eerste keer vader

Foto VRT

Een mens zou het al vergeten zijn in al het feestgewoel, maar op oudjaar werd op VRT bekend dat komiek Kamal Kharmach papa wordt. De 29-jarige Antwerpenaar gaf dat toe in een onderonsje met Leen Dendievel.

Vlak voor het vuurwerk wensten verschillende VRT-gezichten elkaar een gelukkig nieuwjaar met toepasselijke cadeautjes. Kharmach kreeg van Leen Dendievel een T-shirt met het opschrift ‘groeiende investering’. “Ja, ik krijg een kindje”, klonk het vervolgens bij Kharmach, die in 2014 tweede werd bij de Humo’s Comedy Cup.

Bijna uit mekaar

Het heuglijke nieuws kwam voor velen misschien als een verrassing, want het zag er eerder nog zeer slecht uit. “We waren bijna gescheiden. En dat lag helemaal aan mij. Er kwam bij mij heel wat frustratie aan de oppervlakte borrelen. Alsof ik nu pas besefte hoe hard ik al die tijd voor anderen had geleefd”, vertelde hij twee maanden geleden nog aan Het Laatste Nieuws. Hij gaf toen ook toe dat hij trouwde omdat het moest. “Hoewel onze ouders ruimdenkend zijn, was er veel culturele druk.”