Jupiler Pro League - Moeskroen en Charleroi houden elkaar in evenwicht op Le Canonnier

Moeskroen en Charleroi hebben zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld op de 20e speeldag van de Jupiler Pro League. Charleroi springt zo voorlopig naar de derde plaats met 36 punten. AA Gent en Standard (allebei 35 punten) komen later nog in actie. Charleroi was in de competitie al negen wedstrijden ongeslagen, maar kon tegen Moeskroen geen openingen vinden. In een flauwe eerste helft lukte het de thuisploeg wel. Alessandro Ciranni verlengde een voorzet van Aleix Garcia knap met zijn hoofd en zette de stand na 25 minuten op 1-0.

Het begin van de tweede helft bood niet veel beterschap voor de Carolo's. Kaveh Rezaei had zijn ploeg kort na de rust wel gelijk kunnen brengen, maar besloot veel te slap. In de 77e minuut lukte het de Iraniër plots wel. Een lange bal van Nicolas Penneteau kwam via de spits terecht bij de ingevallen Shamar Nicholson, die speelde de bal meteen terug, waarop Rezaei maar af te werken had.