Verschaeren minstens twee maanden out met gescheurde enkelligamenten

door
Belga
Leestijd 1 min.

Anderlecht-goudhaantje Yari Verschaeren staat minstens twee maanden aan de kant wegens gescheurde enkelligamenten. Dat bracht een MRI-scan aan het licht, zo laat paars-wit weten. "Hallo iedereen, ik heb net mijn laatste onderzoeken achter de rug. Ik ben te weten gekomen dat ik twee maanden buiten strijd zal zijn. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Dat heeft mij echt deugd gedaan. Ik hoop jullie zo snel mogelijk terug blij te maken. Ik hoop dat jullie donderdag allemaal aanwezig gaan zijn (voor de bekerwedstrijd tegen Club Brugge, nvdr.) en achter onze ploeg gaan staan. Ik ben er zeker van dat de ploeg er alles aan gaat doen om die wedstrijd te winnen", verklaart Verschaeren in een videoboodschap.

De 18-jarige Verschaeren blesseerde zich zondag op bezoek bij Standard (1-1). De middenvelder moest vroeg in de tweede helft op een draagberrie het veld verlaten, nadat hij zijn voet helemaal had omgeslagen.

De Rode Duivel werd gisteren uitgeroepen als eerste winnaar van de Trofee Dominique D'Onofrio, een nieuwe prijs voor de beste beloftevolle jongere. Door zijn blessure kon hij de trofee niet zelf ophalen in het Edmond Machtensstadion in Molenbeek.

bron: Belga