Tottenham recht de rug tegen Burnley, Liverpool blijft winnen

Toby Alderweireld en Jan Vertonghen hebben vandaag met Tottenham de rug gerecht tegen Burnley. Na de nederlaag op Old Trafford heeft de ploeg van José Mourinho een overtuigende 5-0 overwinning geboekt. Divock Origi bleef op de bank bij Liverpool, dat met 0-3 ging winnen bij Bournemouth. Harry Kane was de uitblinker van de avond met twee doelpunten en een assist. Zijn eerste maakte hij al na vier minuten met een hard afstandsschot. Lucas Moura kon de score al snel verdubbelen (9.) en Heung-Min Son legde met een lange rush door het centrum de 3-0 ruststand vast (32.). In minuut 58 toonde Kane opnieuw zijn traptechniek en pegelde hij de bal hoog in het doel. De Engelsman deed meer dan enkel scoren en zette Moussa Sissoko op weg naar de 5-0 (74.).

Liverpool heeft opnieuw geen steek laten vallen in de Premier League. Alex Oxlade-Chamberlain (35.), Naby Keita (44.) en Mohamed Salah (54.) troffen raak in een makkelijke 0-3 uitoverwinning.

Christian Benteke mocht in de 73e minuut invallen bij Crystal Palace tegen Watford, waarbij Christian Kabasele na blessureleed terug in de basis stond. De Belgen konden het verschil niet maken voor hun ploeg in een 0-0 gelijkspel.