Vaste waarde Eva De Roo presenteert Music For Life met twee nieuwe gezichten

Vaste waarde Eva De Roo presenteert Music For Life met twee nieuwe gezichten
Instagram / @stubru

De komende editie van Music For Life wordt gepresenteerd door Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns. Dat heeft radiozender Studio Brussel bekendgemaakt. Het drietal zal tussen 18 en 24 december non-stop radio maken tijdens De Warmste Week in Kortrijk. Er zijn dagelijks ook verschillende optredens voor het goede doel.

Studio Brussel-dj Eva presenteert intussen voor de vijfde keer De Warmste Week. Samen met de nieuwe gezichten draait ze de hele week verzoekplaten voor een goed doel dat de luisteraars zelf kiezen. Na Puyenbroeck in Wachtebeke en De Schorre in Boom is nu het West-Vlaamse Kortrijk aan de beurt als gast voor de Warmste Week.

Meer dan 2.000 goede doelen

Er werden voor deze editie 2033 goede doelen goedgekeurd. Dit jaar kan je niet alleen een actie doen om een goed doel te steunen, je kan in december ook gaan helpen als vrijwilliger. Tijdens de warmste week zijn er concerten van onder meer White Lies, Trixie Whitley, Selah Sue en Het Zesde Metaal. Studio Brussel wijdt ook een podium aan lokaal muzikaal talent. Daarnaast worden er drie ‘Parties’ georganiseerd voor het goede doel door Average Rob, Alcatraz-metalfestival en Goose. Music For Life bracht vorig jaar 17,3 miljoen euro op.

Tijdens De Warmste Week kunnen reizigers voor 12 euro vanuit elk Belgisch NMBS-station heen en terug reizen naar de West-Vlaamse stad. Per verkocht treinticket gaat 2 euro naar de meer dan 2.000 goede doelen van De Warmste Week.