Marthe van K3: “Ik vind het wel spijtig dat mensen dat doen”

Instagram / @marthedep

Marthe De Pillecyn heeft in een interview aangegeven dat ze het niet altijd apprecieert dat mensen stiekem foto’s van haar maken. “Vraag het dan”, klinkt het.

Klaasje, Hanne en Marthe van K3 zijn enorm populair en worden dan ook voortdurend herkend op straat. Dat is leuk, al vindt Marthe het jammer dat er zo vaak foto’s van haar genomen worden zonder dat ze het weet, zo vertelt ze in ‘MNM: Backseat Boys’. “Ik vind het niet erg als mensen om een foto vragen, maar ze doen het vaak heel stiekem. En dan zie ik dat en dan denk ik: ‘Vraag het dan!’. Dat je zo achteraf foto’s ziet dat je achter een kassa staat van een winkel. Ergens begrijp ik die mensen omdat ik een bekend gezicht heb, maar dat zijn zo kleine dingen die ik nooit zou doen. Ik vind het soms spijtig dat mensen dat wel doen”, klinkt het.

Babbeltje slaan

Hanne vindt het dan weer zonde dat mensen zoveel moeite doen voor een “onpersoonlijke” foto in plaats van met haar een babbeltje te slaan. “Ik denk vaak ook: ‘Je zou eigenlijk een leuke babbel met mij kunnen doen, maar in plaats daarvan heb je een foto waarop ik heel onpersoonlijk lach’. Ikzelf zou met mijn idolen liever een babbeltje doen”, vertelt ze.