Zlatan Ibrahimovic hint op Instagram op terugkeer naar Zweden

Zlatan Ibrahimovic hint op Instagram op terugkeer naar Zweden

De toekomst van Zlatan Ibrahimovic is al een weken een veel gespeculeerd onderwerp en vandaag voegde de Zweed zelf een nieuw hoofdstuk toe aan de soap. Ibrahimovic postte op zijn Instagrampagina een filmpje waarin zijn naam verschijnt op een shirt van Hammarby, een Zweedse eersteklasser. Het blijft echter gissen naar de ware toedracht van de Instagrampost. Vorige maand hintte ‘Ibracadabra’ in een andere post nog op een terugkeer naar Spanje, maar dat bleek slechts een publiciteitsstunt. Zijn naam werd de voorbije maand ook al in verband gebracht met Italiaanse clubs als AC Milan, Bologna en Napoli. Ook het Braziliaanse Flamengo en de Australische kampioen Perth Glory passeerden de revue. Zijn ex-coach José Mourinho verklaarde wel al openlijk dat een transfer naar Tottenham, de nieuwe club van Mourinho, niet tot de mogelijkheden behoorde.

Ibrahimovic speelde het voorbije anderhalf jaar in de MLS voor LA Galaxy. Hij scoorde er 53 doelpunten maar een prijs kon hij de Californiërs niet bezorgen.

Hammarby werd één keer Zweeds kampioen, in 2001. Het voorbije seizoen, dat deze maand eindigde, werd de club derde. In april begint de nieuwe competitie weer in Zweden.

bron: Belga