Mourinho debuteert als Tottenham-coach met 2-3 zege tegen West Ham United

José Mourinho heeft vandaag met een 2-3 overwinning bij West Ham United gedebuteerd als coach van het geplaagde Tottenham. Son Heung-Min (36.) opende voor de Spurs de rekening in de Londense derby. Vlak voor rust verdubbelde Lucas (43.) de score. Harry Kane zette vier minuten ver in de tweede helft al de 0-3 op het scorebord. De treffers van Michail Antonio (73.) en Angelo Ogbonna (90.+6) kwamen te laat.

Bij de Spurs speelde Toby Alderweireld de hele wedstrijd. Jan Vertonghen traint opnieuw na zijn hamstringblessure, maar behoorde nog niet tot de selectie van Mourinho, die deze week werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Mauricio Pochettino.

Na 13 gespeelde wedstrijden klimt Tottenham voorlopig naar de zesde plaats in de Premier League met 17 punten. West Ham is 16e met 13 punten.