Lady Gaga bezoekt ziekenhuis na val tijdens show

Lady Gaga heeft zich in een ziekenhuis laten onderzoeken nadat ze tijdens een optreden van het podium viel. Een enthousiaste fan had haar opgepakt en daarna zijn evenwicht verloren. Gelukkig hield zowel de Amerikaanse zangeres als de man geen verwondingen aan de val over.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Lady Gaga is het voorbije weekend in een ziekenhuis gesignaleerd. De zangeres van 'Just Dance' liet zich daar onderzoeken nadat ze donderdag tijdens een optreden een lelijke val had gemaakt (zie video onderaan). Een heel enthousiaste fan mocht toen met haar het podium op, maar toen hij haar opppakte, liep het fout. De man verloor zijn evenwicht en tuimelde met de excentrieke Amerikaanse enkele meters lager.

The show must go on

Even vreesden de mensen in het Park Theater in Las Vegas voor eeen erge afloop, waardoor er boegeroep in de zaal klonk. Gelukkig klauterden Gaga en de man snel recht en klommen ze weer op het podium. "Alles is oké", verzekerde de zangeres het publiek en ze zette de show daarna verder.

Toch wou Gaga het zekere voor het onzekere nemen en liet ze zich na het optreden uitgebreid onderzoeken in een ziekenhuis. Daar bleek dat de 'Bad Romance'-zangeres zelfs geen blauwe plek aan de tuimeling heeft overgehouden. "Alles komt goed", liet ze nog weten.