OHL neemt leidersplaats opnieuw in na zege in Lommel

Oud-Heverlee Leuven heeft vandaag de slotwedstrijd van de elfde speeldag in de Proximus League met 0-2 gewonnen op bezoek bij rode lantaarn Lommel. De komst van trainer Peter Maes heeft dus niet voor een schokeffect gezorgd in Limburg. Bij de rust was er nog niet gescoord in het Soevereinstadion, na de pauze zorgden doelpunten van Tom Van Hyfte (74.) en Thomas Henry (86.) in het laatste kwart van de wedstrijd toch nog voor een logische zege voor de bezoekers, die met 22 punten opnieuw aan de leiding staan. Een gedeelde leidersplaats weliswaar, want ook Westerlo telt na de 2-0 van vrijdag tegen Lokeren 22 punten. Virton volgt op de derde plaats met 21 punten, Union is vierde. Lommel kon dit seizoen nog maar één keer winnen en blijft met zeven punten op de laatste plaats.