Rihanna schrijft nieuw record op haar naam

Rihanna schrijft nieuw record op haar naam
AFP / S. Ferdman

Hoewel ze bekend werd met hits als ‘Umbrella’ en ‘Only Girl (In The World)’, is Rihanna tegenwoordig veel meer dan louter zangeres. Ze zet zich in voor humanitaire organisaties, lanceerde twee jaar geleden een erg succesvolle beautylijn Fenty Beauty, heeft haar eigen lingeriemerk en smeet zich onlangs ook in de modewereld. En nu mag ze dus ook een nieuw record op haar naam schrijven.

Rihanna schittert namelijk voor de zesde keer op de cover van Vogue en dat deed geen enkele vrouw met een kleurtje haar voor. Het vorige record stond op naam van actrice en model Shari Belafonte – zij sierde in de jaren 80 vijf keer de voorpagina van het bekende modemagazine dat onder leiding staat van Anna Wintour.

Trouwplannen

Wintour is zich goed bewust van het potentieel van Rihanna en hulde haar voor de gelegenheid dan ook in een van haar eigen ontwerpen. De doorzichtige hoodie maakt deel uit van de Fenty-collectie. Als we de foto mogen geloven, voelt de zakenvrouw zich helemaal op haar gemak in haar eigen kledinglijn. Ze heeft het in het bijhorende interview onder andere over haar liefdesleven, een comeback als zangeres en haar droomtrouwjurk. Haar toekomstplannen klinken alvast veelbelovend…