Zal Khloé Kardashian haar overspelige ex een derde kans geven?

Khloé Kardashian kiest een opvallende naam voor haar dochtertje
AFP / A. Weiss

Volgens insiders speelt Khloé Kardashian (35) met het idee haar ex-vriend Tristan Thompson (28) terug te nemen geven. De basketballer bedroog Khloé tijdens de zwangerschap van hun dochtertje True (1), maar ook na de geboorte met de beste vriendin van Khloé’s halfzus Kylie.

Thompson
AFP / J. Miller

Fans van de realityster merkten al eerder op dat Tristan er alles aan doet om Khloé terug te winnen. Zo reageert hij vaak op haar Instagramposts en vertelt hij haar via die weg dat ze er goed uitziet.

Jordyn Woods

Na het eerste bedrog, een paar dagen voor de bevalling van hun dochtertje, besloot Khloé Tristan nog een tweede kans te geven, maar toen ze vernam dat de basketballer een tijdje later ook had aangepapt met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie, zette de realityster hem zonder pardon aan de deur. Ze gaf toen ook aan dat ze Tristan nooit nog zou vertrouwen.

Fans springen in de bres

Daar komt nu misschien verandering in, want volgens insiders zit er meer achter de lieve berichtjes van Tristan op Instagram. Fans waarschuwen Khloé echter om niet dezelfde fout te maken.

Dit verhaal krijgt dus sowieso nog een staartje…

Foto Instagram
Foto Instagram

 

Bron: Het Laatste Nieuws