VIDEO. Gefrustreerde vrouw reageert zich af op geparkeerde auto

Reddit

Een Amerikaanse vrouw heeft schade aangericht aan een wagen nadat ze er spontaan een compostbak op gooide. Die stond kennelijk in haar weg.

Op de hallucinante beelden is te zien hoe de vrouw rustig op het voetpad wandelt tot een compostbak haar weg verspert. Dat zint haar klaarblijkelijk niet, want ze heft de bak op en gooit hem op de wagen die ernaast geparkeerd staat. Daarna vervolgt ze laconiek haar weg.

Politie kan niet veel doen

De beelden werden gefilmd door een beveiligingscamera aan het huis van de eigenaar van de compostbak en de wagen. Hij heeft intussen de politie erover aangesproken, maar tevergeefs. “Ze kunnen enkel afgaan op de beelden en veel informatie levert hen dat niet op. Ze zeiden wel dat haar wandelroute en de kleur van haar haar kunnen helpen bij het onderzoek”, vertelde hij.

Verbaasde reacties

De man plaatste het filmpje op Reddit, waar met onbegrip gereageerd werd op haar vreemde actie. “De compostbak lijkt leeg te zijn, dus wellicht werd hij op het voetpad teruggezet door de ophaaldienst. Waarom straft ze de eigenaar dan?”, klinkt het onder meer.

Ook het feit dat ze verder wandelt alsof er niets gebeurd is, choqueert heel wat mensen. “Het feit dat ze deed wat ze deed, haar actie overziet en vervolgens gewoon doorloopt, verbaast me enorm”, klinkt het.