Fans bezorgd om "graatmagere" Miley Cyrus: "Heeft ze anorexia?"

Miley Cyrus heeft haar volgers ongerust gemaakt met een foto op Instagram. Daarop ziet ze er opvallend slanker uit dan vroeger.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De Amerikaanse zangeres vertoeft momenteel in het Nationaal park Zion in Utah, waar ze enkele dagen al klimmend de rust opzoekt na haar breuk met Kaitlynn Carter.

Ribben tellen

Woensdagmiddag deelde Miley (26) een kiekje waarop ze poseert met enkel een shortje en een topje. Heel wat volgers vonden dat ze duidelijk wat kilootjes afgevallen is. Ze vragen zich af of ze niet te mager aan het worden is. “Ze lijkt wel anorexia te hebben. Ze kan maar beter oppassen”, “Ze blijft maar afvallen. Zo mager kan toch niet meer gezond zijn?” en “Je kan al haar ribben tellen”, klinkt het onder meer.

Turbulent liefdesleven

Sommigen vermoeden dat de recente gebeurtenissen in haar liefdesleven aan de basis kunnen liggen. Begin augustus scheidde Miley immers van haar echtgenoot Liam Hemsworth (29), met wie ze acht maanden getrouwd was na een knipperlichtrelatie van tien jaar. Niet lang daarna begon ze een relatie met Kaitlynn Carter (31), maar amper een maand later kwam ook dat sprookje ten einde.