Dit medium brengt je in contact met je overleden planten

Geef maar toe, je hebt vast weleens een plant laten sterven. Maar er is ook goed nieuws. Volgens een Nederlands medium dat contact legt met dode planten zijn je overleden plantjes niet boos op jou.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Medium Dieuwertje Daams heeft een bijzondere gave, zo schrijft de Nederlandse krant NH Nieuws. Ze kan namelijk contact leggen met dode planten. Tijdens een spreekuur komt ze achter de doodsoorzaak van je plant. Op die manier achterhaalt ze wat je in de toekomst beter kunt doen voor je groene kindjes.

Het hoeft niet te verbazen dat niet iedereen Daams gelooft, maar dat maakt de dame niets uit. Ze ontdekte haar gave zo'n zes jaar geleden. "Ik kwam Yvette van der Does van de Zielige Plant tegen en wist meteen dat er thuis op haar tv een dode plant stond. En dat klopte ook", vertelt ze.

"Overleden planten zijn gelukkig heel lief", vervolgt Daams. Gek wordt ze er dan ook niet van, om met de overleden Monstera's, Pannekoekplanten of varens te praten. "Ze zijn heel zachtaardig en nooit boos. Ze zijn er ook niet op uit om te komen spoken."

Bron: Metro Nederland