VIDEO. Vliegtuigpassagier speelt potje ‘schaar steen papier’ met tarmakmedewerker

Niets zo vervelend als in het vliegtuig zitten en moeten wachten terwijl de startbaan wordt vrijgemaakt. Maar het hoeft niet altijd een saai moment te zijn, zo bewees een Amerikaanse passagier.

Brianna Kolbe en haar vriend Robert Meadows zaten in Atlantic City op het vliegtuig en moesten het vertrek van hun vlucht geduldig afwachten. Meadows vond er niets beter op dan de tijd te doden met het spelen van een rondje ‘schaar steen papier’. Verrassend genoeg deed hij dit niet met zijn vriendin, maar met een tarmakmedewerker die hij door het vliegtuigraampje kon zien.

 

Meadows had gespot hoe personeelslid Allain Bantaya het spelletje had gespeeld met een andere passagier. Dus besloot hij het zelf eens te proberen toen hij Bantaya door zijn raampje zag staan op de tarmak. Bantaya speelde meteen mee, maar moest zich al snel – tot zijn grote spijt – gewonnen geven.

Kolbe deelde het potje ‘schaar steen papier’ op Twitter met als onderschrift: “Mijn vriend kan vriendjes worden met letterlijk iedereen.” Op het platform ging de video meteen viraal.

(lees verder onder de tweets)

Ook Meadows mengde zich in de commentaren en schreef dat hij een revangematch wel ziet zitten.