Vriendin Karl Vannieuwkerke geeft lik op stuk na kritiek op borstvoedingfoto

Caroline Vereenooghe (32), de vriendin van sportjournalist Karl Vannieuwkerke (48), heeft kritiek over zich heen gekregen nadat ze een foto deelde waarop te zien is hoe ze haar kleine spruit borstvoeding geeft. "Volgens mij ligt de baby gewoon tegen de borst", schrijft een volger.
door
maren.vanhouche
Leestijd 2 min.

Caroline Vereenooghe, de wederhelft van Sporza-gezicht Karl Vannieuwkerke, postte recent op Instagram een foto waarop te zien is hoe ze haar zoontje de borst geeft. Dit deed ze in het kader van de internationale week van de borstvoeding. Hoewel velen haar initiatief bejubelden, kreeg Vereenooghe ook enkele 'bizarre' kritieken op haar post.

“Volgens mij ligt de baby gewoon tegen de borst. Ze ligt bijna neer en haar borsten zijn te klein. Ik heb zelf borstvoeding gegeven en ben van een cup A naar een D gegaan”, laat iemand weten op Instagram.

Vereenooghe diende de persoon in kwestie meteen van repliek. “Wow! Dus volgens jou is mijn cupmaat te klein en fake ik dus borstvoeding?! Dat deze opmerking van een vrouw komt die zelf borstvoeding gaf, tart alle verbeelding. Er zijn twee cupmaten bijgekomen. Gelieve ver weg te blijven van jonge mama's. Er zitten nogal veel leeuwinnen onder ons”, reageerde de blondine.

Bron: Zita