Gent-coach Thorup wisselt maar één keer in vergelijking met heenmatch

door
Belga
Leestijd 1 min.

AA Gent start de terugwedstrijd van de tweede voorronde van de Europa League, op bezoek bij het Roemeense Viitorul Constanta, met quasi dezelfde ploeg als vorige week in de heenwedstrijd. Enkel achterin wisselde coach Jess Thorup één keer. Recordaankoop Michael Ngadeu vervangt Sigurd Rosted. Verder gaf Thorup het vertrouwen aan dezelfde namen. Doelman Thomas Kaminski krijgt - van rechts naar links - verdedigers Lustig, Ngadeu, Plastun en Asare voor zich. In de competitiewedstrijd op Charleroi afgelopen zondag stond Castro-Montes nog op rechtsachter. Hij verhuist opnieuw naar de bank.

Op het middenveld start een ruit met Owusu als laagste punt en David als diepste man. Vadis Odjidja en Brecht Dejaegere zijn de overige twee middenvelders. Voorin maken Roman Yaremchuk en Yuya Kubo de dienst uit.

Gent won de heenwedstrijd vorige week donderdag met 6-3. Bij winst wacht in de derde (en voorlaatste) voorronde een confrontatie met de winnaar van het dubbele duel tussen het Cypriotische AEK Larnaca en het Bulgaarse Levski Sofia. De Cyprioten wonnen de heenmatch met 3-0.

bron: Belga