Origi scoort voor Liverpool, dat verliest van Sevilla

Divock Origi heeft zondag in het Amerikaanse Boston gescoord voor Liverpool in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sevilla. De Champions League-winnaar moest echter met 2-1 zijn meerdere erkennen in de Spaanse club, een tweede nederlaag in drie dagen voor de Reds na de met 3-2 verloren partij tegen Borussia Dortmund. Veel was te doen om de gemene overtreding van de jonge Franse Sevilla-verdediger Joris Gnagnon op Yasser Larouci, die op een draagbaar het veld verliet. Gnagnon kreeg meteen een rode kaart (76.). Volgens Liverpool-coach Jürgen Klopp is Larouci niet ernstig geblesseerd.

Sevilla opende de score via Nolito (37.). Net voor rust trapte Origi van dichtbij raak na een hoekschop. Alejandro Pozo bezorgde het tienkoppige Andalusische team alsnog de zege in de laatste minuut. Origi werd bij de rust naar de kant gehaald. Simon Mignolet verdedigde het Liverpool-doel in de tweede helft.