‘Love Island’ inspireert tot speciale bikiniwax

'Love Island' inspiratie voor speciale bikiniwax
Foto Unsplash

Niet alleen bij ons, maar ook in het Verenigd Koninkrijk is ‘Love Island’ een ware hit. De schaars geklede dames en heren weten heel wat kijkers te lokken. Maar het gaat verder dan dat, want blijkbaar zijn de kandidates ook een inspiratiebron voor velen. En niet wat betreft hun onvoorwaardelijke liefde…

Als je enkele minuten naar ‘Love Island’ kijkt, is het je vast wel opgevallen dat hoog uitgesneden bikini’s een trend zijn. En hoewel je bikinilijn waxen uiteraard geen must is, lijken de deelneemsters daar toch anders over te denken. Er is geen sprietje haar te zien. Om dat resultaat te verkrijgen, is een grondige waxbeurt onvermijdelijk.

Love High-Land

Sommige dames laten hun bos haar welig tieren, andere trimmen het struikgewas liever wat bij en nog andere verkiezen om compleet haarloos door het leven te gaan. De voorbije jaren ontstonden er zo talloze verschillende trends op waxgebied, van landingsbanen tot schattige hartjes. Maar de hoog uitgesneden bikini’s in ‘Love Island’ zorgen nu voor een nieuw schaamhaarkapsel: de Love High-Land. Om ervoor te zorgen dat er geen ongewilde haartjes komen piepen, kiezen heel wat dames ervoor om slechts een klein strookje schaamhaar te behouden. Gezien de breedte van de bikini’s in kwestie, hoeft het niet te verbazen dat het slechts om enkele centimeters gaat.