Dancefestival Hype-O-Dream geeft aftrap van zevende editie op groter terrein

door
Belga
Leestijd 1 min.

Hype-O-Dream start in Waregem aan de zevende editie van het dancefestival op een groter terrein dan de Hippodroom, waar het festival voorheen plaatsvond. Weilanden aan de Weymeerschen geven de zowat 22.000 bezoekers de komende jaren meer beweegruimte. Op de affiche staan grote Belgische namen uit de jaren '90 zoals DJ Da Rick en Cherry Moon Tracks. Maar ook charmezanger Willy Sommers. Het festival wil in de toekomst groeien en verhuist het festival daarom naar de Weymeerschen, ten noorden van de locatie waar het zijn naam aan te danken heeft. Daar ligt een weide van zowat 9 hectare, waar de organisatie vijf podia heeft neergepoot.

Het muziekfestival concentreert zich op klinkende Belgische namen uit de jaren negentig, maar voorziet vooral een gevarieerde affiche. Van Henri PFR , Yves Deruyter en Bakermat, tot Tourist LeMC, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst en Willy Sommers.

Het thema van de zevende editie is de historische Amerikaanse autoweg Route 66. Het nieuwe festivalterrein wordt zo ingekleurd met een fantasiewereld in het teken van oldtimers en krijgt een bijzondere motelsfeer.

bron: Belga