PSG betreurt afwezigheid van Neymar op training

door
Belga
Leestijd 1 min.

Tegen de afspraken in is Neymar vandaag niet op de eerste training verschenen bij de Franse landskampioen PSG. "We betreuren zijn afwezigheid en zullen gepaste maatregelen nemen", zo maakte de club bekend in een persmededeling. "PSG heeft vastgesteld dat Neymar niet op het overeengekomen uur op de afgesproken plaats was. Voor die afwezigheid heeft de speler geen toestemming gekregen", klinkt het stellig.

De Braziliaan, die afgelopen weekend nog de finale van de Copa America bijwoonde, lijkt op weg naar de uitgang bij PSG. Vorige week lekte al uit dat de 27-jarige Braziliaan vragende partij is om terug te keren naar FC Barcelona. Neymar ruilde twee jaar geleden Barça voor PSG.

De Parijzenaars betaalden voor de Braziliaan 222 miljoen euro en maakten hem zo de duurste voetballer uit de geschiedenis. Neymar werd met PSG twee keer kampioen maar, mede door heel wat blessureleed, kon hij de ambitieuze Qatarese eigenaars geen succes in de Champions League bezorgen. De spits kende ook extrasportieve zorgen met onder meer een verkrachtingszaak waarin hij recent verwikkeld raakte. Door een blessure moest hij onlangs ook verstek geven voor de Copa America, die Brazilië uiteindelijk zonder hem won.

bron: Belga