Cercle Brugge strikt tweede inkomende transfer van de dag met Franse linksachter Serrano

Cercle Brugge strikt tweede inkomende transfer van de dag met Franse linksachter Serrano

Na het aantrekken van aanvaller Idriss Saadi heeft Cercle Brugge zich vandaag ook verzekerd van de diensten van Julien Serrano. De Franse linksachter wordt komend seizoen gehuurd van Monaco. Cercle Brugge wordt voor Serrano zijn eerste buitenlands avontuur. De 21-jarige Serrano is een jeugdproduct van Monaco en kwam sinds zijn debuut in de hoofdmacht van de Monegasken in april 2018 tot elf officiële duels.

“Het is een plezier om Julien Serrano bij Cercle Brugge te mogen verwelkomen”, verklaarde sportief directeur François Vitali. “Julien beschikt over het perfecte profiel om bij Cercle en in de Jupiler Pro League open te bloeien. Hij is een veeleisende, hardwerkende en competitieve speler die zijn debuut reeds heeft mogen maken op het hoogste niveau in één van de grootste Europese competities. Met zijn komst bouwt Cercle Brugge verder aan zijn defensieve as.”

Eerder op de dag maakte Cercle Brugge al de komst van Idriss Saadi, op huurbasis van Strasbourg, bekend. De Vereniging was de voorbije weken al actief op de transfermarkt en contracteerde ook doelmannen Merveille Goblet (transfervrij), Guillaume Hubert (Club Brugge) en Loïc Badiashile (Monaco) en verder rechtsachter Giulian Biancone (Monaco) en aanvaller Aboubakary Kanté (Béziers).

bron: Belga