Jupiler Pro League - Cercle Brugge en KV Oostende spelen 1-1 gelijk

Cercle Brugge en KV Oostende hebben zaterdag op het veld van SVV Damme 1-1 gelijkgespeeld. Kévin Vandendriessche (12e) zette Oostende al vroeg op voorsprong. Meteen na de rust legde Jérémy Taravel op een hoekschop de eindstand vast. Lokeren won overtuigend bij Temse, een club uit de tweede amateurreeks. Het werd 1-7. Nieuwkomer Anel Hajric gaf meteen zijn vistekaartje af. De Bosnische spits speelde alleen de tweede helft en scoorde daarin drie keer. Bavon Thibuabua (ex-Germila Beerschot), op proef bij Lokeren, pikte ook zijn goaltje mee.

KV Mechelen ging met 0-3 winnen bij Thes Sport, dat in de hoogste amateurklasse uitkomt. In een wedstrijd van twee keer 60 minuten namen William Togui (52e), Igor De Camargo (68e) en Arno Van Keilegom (93e) de doelpunten voor hun rekening.