Club Brugge reageert verbaasd op beschuldigingen tegen Leko: “Nooit aanwijzingen gehad”

Club Brugge reageert verbaasd op beschuldigingen tegen Leko: "Nooit aanwijzingen gehad"

Club Brugge heeft vandaag met verbazing kennis genomen van de berichtgeving omtrent Ivan Leko in de media. Blauw-zwart benadrukte op geen enkel moment aanwijzingen te hebben gehad dat Leko geld zou hebben ontvangen bij transfers of bij het opstellen van bepaalde spelers. “Ivan Leko heeft zelf herhaaldelijk ontkend zich aan dergelijke praktijken schuldig te hebben gemaakt. Club wacht het verdere verloop van het onderzoek af en zal zich intussen onthouden van verdere commentaar”, klonk het verder.

Ivan Leko werd donderddagmorgen in Hasselt opnieuw ondervraagd door de speurders in Operatie Propere Handen. Hij zou uitleg hebben moeten geven na verklaringen van zijn voormalige makelaar Dejan Veljkovic. Die zou uit de doeken hebben gedaan dat Leko geld kreeg bij enkele transfers en ook om bepaalde spelers op te stellen.

Club Brugge verving op het einde van het seizoen Ivan Leko als T1 door Philippe Clement. De 41-jarige Kroaat bleef zelf ook niet lang zonder club en tekende intussen voor Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten.

bron: Belga