Glastonbury Festival biedt gratis hoteldouches aan

Glastonbury Festival biedt gratis hoteldouches aan
AFP / O. Scarff

Het Britse festival Glastonbury wil dat bezoekers het muziekevenement proper kunnen afsluiten met een heerlijk warme douchebeurt. Daarom werken de organisatoren dit jaar samen met zes Ibis-hotels die hun badkamers gratis ter beschikking stellen van de festivalgangers.

De organisatoren van het Britse muziekfestival Glastonbury geven hun bezoekers dit jaar de kans om na afloop gratis te douchen in een hotel. Wie gebruik wil maken dan de nieuwe dienst, moet er wel snel bij zijn. Voor 26 juni, de startdag van het festival, moet je je slot online geboekt hebben. De festivalgangers hebben de keuze tussen zes verschillende locaties.

Modder

“Glastonbury staat bekend voor twee dingen: geweldige muziek en modder”, zegt James Wheatcroft, woordvoerder van de hotelketen Ibis. “Na vijf nachten gekampeerd te hebben op een veld, snakken festivalgangers naar een warme douche. Net zoals de bezoekers hebben ook wij een passie voor muziek. Daarom willen we hun festivalervaring nog beter maken.” Een ideetje voor de Belgische festivalorganisatoren?

Het vijfdaagse Glastonbury Festival, een van de grootste en bekendste festivals van het Verenigd Koninkrijk, vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 30 juni.