Leon Bailey wint eerste groepsmatch met Jamaica in Gold Cup

Jamaica is foutloos begonnen aan de Gold Cup in eigen land. In Kingston versloegen de Reggae Boyz maandag Honduras met 3-2. Dever Orgill, spits bij het Turkse Ankaragücü, zette zijn land in de eerste helft met twee doelpunten (15., 41.) op voorsprong. Anthony Lozano scoorde in 54e minuut de aansluitingstreffer maar twee minuten later stond het alweer 3-1 langs Damion Lowe. In de toegevoegde tijd maakte Rubilio Castillo nog 3-2.

Bij Jamaica speelde Leon Bailey (ex-Genk) de volledige wedstrijd.

In dezelfde poule won El Salvador gisteren met 1-0 van Curaçao dankzij een doelpunt net voor de rust van Nelson Bonilla.

De Gold Cup is het kampioenschap van Noord- en Midden-Amerika en het Caraïbisch gebied. Er wordt gespeeld in Jamaica, Costa Rica en de Verenigde Staten. De VS verdedigen hun titel.