De bommaslip is helemaal terug van weggeweest

De bommaslip is helemaal terug van weggeweest
Foto Unsplash

Vergeet de strings en tanga’s, want de grotere onderbroeken zijn opnieuw hot. Beroemdheden zoals Kim Kardashian kiezen volop voor de bommaslip, zij het met een moderne twist.

Na de bommahakken, zijn nu ook de bommaslippen terug van weggeweest. Op de websites van trendy lingeriemerken zoals Rihanna’s Savage x Fenty en Les Girls Les Boys prijken moderne interpretaties van het ouderwetse bomma-ondergoed. De nieuwe designs zijn – gelukkig maar – een pak sexyer en uitdagender dan wat er onder de rok van je grootmoeder schuilt.

(Lees verder onder de foto.)

 

View this post on Instagram

 

@savagexfenty April 1st

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Zo zetten de hoog uitgesneden silhouetten je achterwerk flatterend in de kijker. Ook het assortiment aan stoffen en kleuren is voortaan uitgebreider dan enkel de witte katoenen exemplaren. Kim Kardashian koos alvast voor een lichtbruine tint die perfect bij haar huidskleur past. De superster postte een foto op Instagram van zichzelf in een alles bedekkende onderbroek ter promotie van haar “lichaamsmake-up”-lijn KKW. De Amerikaanse zal haar collectie komende vrijdag op de markt brengen.