Real onthult rugnummer van Eden Hazard nog niet

door
Belga
Leestijd 1 min.

Eden Hazard heeft bij zijn nieuwe club Real Madrid nog geen rugnummer gekregen. De Rode Duivel werd in een uitzinnig Santiago Bernabéu aan de fans voorgesteld, maar droeg hierbij een shirt zonder rugnummer. Voor Real-fans is het sinds de transfer de hamvraag: met welk rugnummer zal Hazard de komende maanden voetballen bij de Koninklijke? De voorbije dagen doken foto's op uit een fanshop in Dubai met een truitje van Hazard met nummer 7, maar Real wilde niet bevestigen.

De algemene verwachting is evenwel dat Hazard snel het nummer 7 zal krijgen. clublegende Cristiano Ronaldo droeg de 7 tot zijn vertrek naar Juventus, maar sindsdien heeft Mariano Diaz het nummer in handen. Hij zal zijn nummer allicht moeten afstaan, al is de kans ook groot dat hij Real de komende weken verlaat.

Hazard ruilde enkele dagen geleden, na meerdere jaren van wederzijds geflirt, Chelsea voor de grootmacht uit de Spaanse hoofdstad. De Henegouwer ondertekende bij Real een contract voor vijf seizoenen, tot 30 juni 2024, voor naar verluidt een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 140 à 145 miljoen euro. Dat maakt hem de duurste Belgische speler in de geschiedenis.

bron: Belga