Nieuwe film over de Spice Girls in de maak

De Spice Girls maken niet alleen een comeback op het podium, maar ook op het grote scherm. Dat meldt The Hollywood Reporter. Zelfs Victoria Beckham zou meewerken. 
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Het magazine laat weten dat Paramount bezig is aan een animatiefilm over de 's werelds bekendste meidengroep. Zowel Mel B, Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell als Victoria Beckham zouden hun medewerking aan de film al verleend hebben. Dat is opvallend, want Beckham zegde recent nog af voor de tournee van de groep.

Muziek

De film heeft nog geen titel of een duidelijk afgelijnd verhaal, maar zeker is wel dat het boordevol muziek zal zitten. De film zal zowel oude als nieuwe nummers bevatten. "De Spice Girls hebben een goed idee van wat we aan het ontwikkelen zijn", vertelt Mireille Soria, directeur van Paramount Animation. "Ze zijn erg betrokken."

Het script is in handen van Karen McCullah en Kirsten Smith ('10 Things I Hate About You', 'Legally Blonde') en Simon Fuller, de manager van de Spice Girls, zal optreden als producent.

In 1997 kwam al een film over de Spice Girls uit: 'Spice World'. Hoewel de recensies niet bepaald denderend waren, werd het toch een klassieker bij de trouwe schare fans.