VS zetten stalker van Kendall Jenner het land uit

Foto AFP / G. Ginsberg

John Ford, de man die twee keer is opgepakt nadat hij het huis van Kendall Jenner binnenging, is door de Amerikaanse immigratiedienst op het vliegtuig gezet naar zijn thuisland Canada. Dit meldt Page Six.

“Het verwijderen van potentieel gevaarlijke buitenlanders, die onrechtmatig in ons land verkeren, is de hoogste prioriteit voor de immigratiedienst. Met name personen die de veiligheid van Amerikanen in gevaar brengen. Deze actie beschermt de familie Kardashian-Jenner en eventuele toekomstige slachtoffers van de heer John Ford,” aldus Corey Price, de directeur van de betreffende immigratiedienst.

Foto AFP / A. Clary

Ford werd in Houston op het vliegtuig naar Ontario in Canada gezet.

Dankbare KarJenners

De realityster en model en haar al even bekende familie zijn opgelucht en dankbaar voor de geboden hulp. “We waarderen het harde werk van de politie van Los Angeles zeer, evenals het werk van de immigratiedienst. Dankzij hun inspanningen is deze man aangehouden. Zijn daden zijn niet alleen van grote invloed geweest op Kendall, maar op de hele familie. Wij vreesden allen voor onze veiligheid. Nu de dader is opgepakt en uitgezet, keert de rust langzaam terug in onze levens.”