Transgender is een van de eerste vrouwen met opblaasbare borsten

Foto Instagram / @bimbo_doll_ivana

Een transgendervrouw is een van de eerste mensen ter wereld geworden met opblaasbare borsten. Haar nieuwe beste vrienden kostten ruim 14.500 euro en kunnen een enorme P-cupmaat bereiken.


Voor de Duitse Ivana Vladislava (27) kent plastische chirurgie weinig geheimen. Ze is al jarenlang op een queeste om er zo vrouwelijk mogelijk uit te zien. Ivana werd geboren als een man, en begon met het nemen van vrouwelijke hormoontabletten toen ze slechts 11 jaar oud was.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Munich was fun, im back home now #bimbofication #blondebimbo

Une publication partagée par Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) le


Ivana begon met het onderzoeken van de optie van opblaasOm bare borsten na een infectie in haar rechterimplantaat van haar G-cup. Na een jaar met slechts één borst te hebben geleefd, kon Ivana, afkomstig uit Berlijn, haar resterende implantaat vervangen door een paar ‘opblaasbare implantaten’ waarmee ze in theorie tot een enorme P-cup kan gaan.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Oops I did it again… #bimbofication #humanbarbie #humandoll picture by @olivierhase

Une publication partagée par Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) le

Nu kan Ivana haar borsten oppompen door ze te vullen met een zoutoplossing uit haar ‘normale’ J-cup helemaal tot aan een enorme P-beker. Ivana: “Ik wilde mijn borsten zo groot mogelijk krijgen, dus ik ging op zoek naar aangepaste implantaten die 1600CC bevatten. Maar na de operatie opende mijn rechterborst en kon ik zien dat het implantaat uit mijn huid kwam, het lekte en bloedde, het was vreselijk. Vier maanden later werd ik met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat ik bloedvergiftiging had en ze ontdekten dat er een dodelijke bacterie in mijn implantaat zat, waarop het werd verwijderd. Ik werd toen gedwongen om een ​​jaar rond te lopen met één grote tiet en één volledig platte zijde terwijl ik spaarde om meer chirurgie te betalen.”

Werkwijze

“Maar nu zijn de nieuwe implantaten die ik heb opblaasbaar, dus prik ik een naald in de zijkant van mijn borst en vul hem met een zoutoplossing, zoals een waterballon”, klinkt het bij Ivana. “Ik moet ze elke drie maanden oppompen en ze kunnen tot 5000cc vullen – wat me een O- of -cup geeft, waar ik geen beha’s voor zou kunnen krijgen. Op dit moment worden ze gepompt naar een J-cupmaat, maar mijn doel is om ze te vullen tot 4000cc, wat een M-cup zou zijn.”